CASPER AMSTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 26 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Casper Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

19 jan 2024 om 21:05 Ik vond het veel te lang duren ook kwam alles koud aan eigenlijk is de prijs friet en een burger veel te duur de afstand die moet worden afgelegd is eigenlijk te ver geen goede ervaring niet voor herhaling vatbaar zeker niet voor dit bedrag
13 jan 2024 om 7:16 We ordered food, waited for about an hour and then we got the message that something went wrong and the order was canceled.
7 jan 2024 om 23:36 De bezorger had de pizza schuin in de tas gezet waardoor alles in de doos naar 1 kant was gezakt en door elkaar lag. Daarnaast was de pizza ook heel klein.
6 jan 2024 om 7:43 Meestal vraag ik om een oplossing, maar nul vertrouwen. 2 salades, prijzig en konden zo de kliko in. Kip zelden zo ranzig meegemaakt. Alleen geschikt voor een hond. Aardappels opgedroogd en oud. Weinig ijsbergsla, tomaatjes en paprika maar wel vers.
5 jan 2024 om 14:19 Op tijd en erg lekker!!
16 dec 2023 om 20:42 After 1h i called . They said my order was not there. After 10 min on the phone they found it and brought my order. Total 1,5 h waiting
25 nov 2023 om 16:54 Initially got a wrong pasta but after a call with a restarant they fixed it quickly by sending the right meal. Super happy!
13 nov 2023 om 16:03 Ordered the burger, really not what I would expect. As well, 6 euros for a TINY chocolate cake which was also FROZEN (!) is really not fine
30 okt 2023 om 19:28 Kreeg een muffin ipv de pastel, bel op en ik kan een nieuwe krijgen als ik ook eerst even drinken bestel. Het eten was erg weinig en de garnalen waren hard. Ik zal hier niet meer bestellen en raad het ook zeker af. Bezorger was vriendelijk en snel.
18 okt 2023 om 14:49 The potatoes were not that fresh cooked plus they did almost 70minutes where the house from the restaurant is a 3’ bicycle drive! The delivery girl was great and she brought my order well taken care.
30 sep 2023 om 19:57 Super
13 aug 2023 om 13:48 Bagel was a dew days old. Barely any cheese on it. And on top of everything they needed almost 90 min.